Κωμωδία

Zabij mnie, kochanie
5

Zabij mnie, kochanie

Ένα κερδισμένο λαχείο έχει σοβαρές συνέπειες για ένα παντρεμένο ζευγάρι όταν αρχίζουν να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για το χρηματικό έπαθλο.
Πέντε Ραντεβού για τον Έρωτα
2.5

Πέντε Ραντεβού για τον Έρωτα

Έχοντας στόχο τη δουλειά κι όχι τον έρωτα, η Λία αναγκάζεται να πάει σε πέντε ραντεβού στα τυφλά τα οποία έχουν κανονίσει οι δικοί της και η κολλητή της επειδή μια μάντισσα της είπε ότι η ερωτική της ζωή συνδέεται με την επιτυχία της επιχείρησής της.
Pensati sexy
N/A

Pensati sexy

Κολλημένη σε μια αδιέξοδη καριέρα και σε μια σειρά από τρομερά ραντεβού, η ζωή της 30χρονης Maddalena είναι ένα απόλυτο χάος μέχρι που μια μέρα συναντά έναν απίθανο φανταστικό φίλο που της έρχεται με τη μορφή της πραγματικής πορνόσταρ Βαλεντίνα. Nappi. Η αποστολή της; Να διδάξει στη Maddalena όλα όσα χρειάζεται να ξέρει για τη ζωή, το σεξ και την ...
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
N/A

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Η Άνα αναβαθμίζεται στην πρώτη θέση ξαφνικά από το αφεντικό της σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο. Ενώ βολεύεται σ' αυτήν την άνετη καμπίνα της πρώτης θέσης, γνωρίζει τον όμορφο και ευκατάστατο Γουίλιαμ κι αποφασίζει να ζήσει τη φαντασίωσή της λίγο περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε.
O Ωρίωνας και το Σκοτάδι
10

O Ωρίωνας και το Σκοτάδι

Ένα αγόρι με μεγάλη φαντασία αντιμετωπίζει τις φοβίες του σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη νύχτα, παρέα με τον νέο φίλο του, ένα γιγάντιο, χαμογελαστό πλάσμα ονόματι Σκοτάδι.